1.Fierbe cartofii în apă cu sare, lasă-i la răcit, decojește-i și taie-i în cuburi. Fierbe morcovii, dovlecelul și ţelina întregi, lasă-le la răcit și taie-le cubuleţe. Fierbe separat broccoli și desfă-l în bucheţele. Fierbe fasolea congelată și amestec-o apoi cu restul legumelor fierte.
2.Călește în două linguri de ulei încins ceapa tocată. Între timp, taie în cubuleţe ardeii capia și trage-i un pic la tigaie, împreună cu ceapa. Amestecă prăjeala cu legumele fierte și adaugă porumbul.
3.Pisează usturoiul, pune zeama de lămâie, sare și piper. Adaugă acest dressing salatei de legume și amestecă ușor. O servești caldă sau rece.
4 cartofi medii
200 g fasole verde
3 morcovi mari
2 ardei capia roșii
1 ţelină mică
1 dovlecel
1 broccoli
200 g porumb fiert (conservă)
1 ceapă mare
3 căţei de usturoi
zeama de la o lămâie
sare, piper
ulei
Adaugă comentariu