Home » Cartofi noi cu boabe de mustar

Cartofi noi cu boabe de mustar

Cartofii se curata de coaja (fie ii radeti cu cutitul- ca la morcov, fie ii curatati normal -ca la mar) ii taiati rondele de grosime medie si-i puneti la fiert pt. 10 minute.
Intre timp, taiati carnatii felii si-i prajiti foarte putin intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei. Adaugati ceapa si ardeiul iute si mai prajiti 2-3 minute.
Cand au fiert cartofii pe jumatate, se scot si se aseaza intr-un vas yena (sau orice vas poate fi folosit la cuptor), se adauga carnatii, ceapa, ardeiul, boabele de mustar(zdrobite un pic in prealabil, pentru a emana o aroma mai deosebita si mai puternica) si 3 linguri ulei. Se amesteca cu grija sa nu se sfarame si se da la cuptorul incins pentru 15-20 minute, la foc mediu.
Cand e gata se serveste cu patrunjel tocat deasupra, pentru un gust si o aroma deosebita.
1 kg cartofi,
2 carnati taranesti,
1 pachet boabe de mustar,
1 ceapa verde,
1 ardei iute (rosu-pt.culoare),
1 legatura patrunjel verde,
condimente.
E sezonul cartofilor noi….care pot fi preparati in fel si chip si parca de fiecare data avem aceeasi replica „sunt mai gustosi decat cartofii vechi”.
Numar de portii
4
Calorii
520
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.