Home » Vegetarian & vegan » Cartofi noi cu lămâie la cuptor
Vegetarian & vegan

Cartofi noi cu lămâie la cuptor

O modalitate gustoasă de a redescoperi gustul cartofilor noi, la cuptor cu lămâie.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții : 2

Ingrediente:

  • 450 g cartofi noi
  • coaja rasă de la 1 lămâie
  • 1 lingură ulei de măsline

Modalitate de preparare:

  1. Încingeți cuptorul la 200 de grade.
  2. Plasați o oală cu apă și sare pe sursa de foc iar când aceasta atinge punctul de fierbere adăugați cartofii.
  3. Fierbeți pentru 5 minute.
  4. Scurgeți cartofii și adăugați-i într-o tavă de cuptor împreună cu coaja de lămâie și uleiul de măsline.
  5. Agitați tava și presărați sare după gust.
  6. Coaceți cartofii timp de 30 de minute, până devin ușor aurii.

Autor: Daniela Niculi

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.