Vegetarian & vegan

Cartofi noi cu smantana

Text
Cartofi noi cu smantana
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
cartofi_noi_cu_smantana__mg_3573.jpg

Ingrediente

500 g cartofi noi
1 ceapă roșie
4-5 linguri boabe de mazăre (opțional)
100 g smântână
50 g cașcaval ras
50 g unt
sare
piper

Mod de preparare

Tai ceapa roșie rondele și o călești în unt până când se înmoaie. Adaugi cartofii, curățați de coajă, spălați bine și, opțional, boabele de mazăre, 2-3 linguri de supă de legume (sau apă caldă), sare și piper după gust. Lași să fiarbă mai departe cu vasul acoperit. Amesteci din când în când, să nu se prindă. Când legumele sunt bine pătrunse, pui smântâna, presari deasupra cașcavalul ras și pui la cuptor pentru 5-10 minute. Servești cartofii cât sunt fierbinți.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE