Home » Cartofi si morcovi copti cu rozmarin

Cartofi si morcovi copti cu rozmarin

1. Setati cuptorul la foc moderat, 190 grade C.

2. Puneti cartofii intr-o oala cu apa la fiert. Fierbeti 5 minute apoi scurgeti apa.

3. Puneti ulei intr-o tava pentru copt si puneti tava la cuptor. Puneti cartofii in tava si intoarceti-i pe toate partile pentru ca uleiul sa acopere coaja cartofilor. Coaceti timp de 30 de minute.

4. Taiati usturoiul in jumatate. Scoateti cartofii din cuptor, adaugati morcovii si presarati rozmarin in tava.

5. Presarati sare deasupra. Puneti usturoiul cu partea taiata in jos.

6. Reintroduceti tava la cuptor pentru inca 30-40 de minute, sau pana cand toate legumele capata culoarea aurie.

7. Scoateti tava din cuptor si puneti legumele pe un platou. 

Poza principala

cartofi_mica.jpg

1.5kg cartofi mici
4 linguri ulei de masline
1 capatana mica de usturoi
350g-500g morcovi mici curatati
4-6 crengute rozmarin proaspat
1 masura de sare grunjoasa

Iata o alta alternativa pentru garnitura de legume pe care o pregatiti de Paste.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.