Revista Practic în bucătărie

Casa Vernescu

Casa Vernescu, un adevarat monument istoric al secolului al XIX-lea, este renumita pentru interiorul stralucitor si ambianta unica a saloanelor sale. 

Apreciata pentru arhitectura spectaculoasa datorata lui Ion Mincu, faimos arhitect roman, Casa Vernescu va dezvaluie si astazi din rafinament, stil si eleganta asemeni unui vechi palat frantuzesc. 

Cladirea situata pe Calea Victoriei, chiar in centrul orasului, ascunde o istorie bogata si tumultuoasa fascinandu-va prin elementele originale de decor specifice stilului eclectic. Fiecare oaspete care ajunge aici este impresionat de armonia marmurei cu decoratii aurite care inzestreaza mai cu seama tavanele si peretii, arcadele aurii şi monumentala scara eliptica ce domina holul somptuos. 

Doar aici puteti regasi atmosfera de poveste „la belle epoque”, completata de picturile lui G. D. Mirea, coloanele impunatoare, vitraliile si oglinzile masive care i-au dat casei drepturi depline sa devina un local emblematic. 

In prezent, parterul acestui palat gazduieste Restaurantul Casa Vernescu, considerat cel mai elegant restaurant din Bucuresti. In aceasta atmosfera intima si clasica servirea cinei se transforma inevitabil intr-o experienţa de neuitat. Muzica aleasa, serviciile ireproşabile şi meniul atent pregatit de cel mai bun Executive Chef din Romania sunt pe masura ambientului si a frumusetii nobile a acestei case. 

Braseria Vernescu completeaza oferta casei cu un meniu special dedicat oamenilor de afaceri servit intr-o ambianţa relaxanta şi confortabila. De asemenea, clientii Braseriei Vernescu pot alege gustul şi ritmul bucatariei Orientului Indepartat, aroma wok-ului şi prospeţimea pieţelor asiatice alegand din optiunile meniului asiatic. 

Pastrandu-si pe deplin farmecul de odinioara, Casa Vernescu este un reper al vietii turistice si mondene si deopotriva. Unul dintre locurile din Bucuresti care merita vazut. Din orice colt al lumii ati veni, veti fi intampinati aici de o atmosfera irezistibila, ce imbina farmecul voluptuos al Orientului cu eleganta provocatoare a saloanelor pariziene.

Poza principala

casa_vernescu.jpg

Adresa
Calea Victoriei, nr. 133, sector 1
Telefon
021.311.97.44

Casa Vernescu dispune de conditii excelente pentru organizarea de evenimente.

Puteti consulta meniul regulat AICI si meniul OBA (Asian Cuisine) AICI.

Website
www.casavernescu.ro
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE