Adu Italia la desert cu cea mai reprezentativă rețetă!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid + timpul de răcire
Porții: 6
Ingrediente:
- 560 ml smântână
- 250 g mascarpone
- 75 ml marsala
- 5 linguri zahăr pudră
- 300 ml cafea instant
- 175 g pișcoturi
- 25 g ciocolată neagră
- 2 lingurițe pudră de cacao
Modalitate de preparare:
- Plasați smântâna, brânza mascarpone, marsala și zahărul într-un castron mare.
- Combinați până când obțineți un amestec ferm.
- Turnați cafeaua într-un vas adânc și scufundați pișcoturile pe rând pentru câteva secunde.
- Montați pișcoturile în vasul pregătit pentru tiramisu.
- Acoperiți-le cu jumătate din crema preparată din mascarpone.
- Răzuiți deasupra ciocolată neagră și repetați operațiunea cu restul pișcoturilor și crema de brânză.
- Lăsați vasul la frigider pentru minim 2 ore, ideal ar fi pe parcursul nopții.
- Înainte de servire presărați cacao și restul ciocolatei.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu