Ceai de ciocolata alba

Se pun pe foc la incalzit in doua craticioare diferite , laptele si apa. Cand laptele ajunge la punctul de fierbere se stinge focul si adaugam in el ciocolata rupta bucatele. Amestecam pana se topeste. Apa asteptam sa dea in clocot si o turnam in cele 2 cani in care am pus pliculetele de ceai( jumate de cana). Acoperim canile si lasam infuzia sa se faca in liniste -cam 5 minute. Scoatem pliculetele de ceai si completam cu amestecul de lapte si ciocolata.
2/3 cana de lapte

150g ciocolata alba

2 plicuri de ceai

*am folosit ceai Masala: ceai cu ghimbir, piper negru , scortisoara si..multe alte arome 🙂

1 cana de apa

O alta bautura de rasfat pentru serile calde in familie cand afara ninge …sau ploua dupa caz cu galeata
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE