Ceai Latte cu dovleac

  1. Preparați ceaiul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Adăugați laptele de migdale peste ceai, piureul de dovleac, siropul de arțar, vanilia, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și un praf de sare.
  3. Încorporați amidonul și mixați toate ingredientele într-un blender pentru 1-2 minute, până când obțineți o băutură cremoasă.
  4. Serviți latte-ul cu un topping de frișcă și garnisiți cu scorțișoară.

  Credit Foto: Thinkstock/getty images 

Poza principala

ceai_latte_dovleac.jpg

  • 1 pliculeț ceai Rooibos condimentat
  • 115 ml lapte migdale
  • 2 linguri piure dovleac
  • 1 lingură sirop arțar
  • 1/4  linguriță extract vanilie
  • 1/8 linguriță scorțișoară
  • 1/8 linguriță ghimbir
  • 1 praf nucșoară
  • 1/2 linguriță amidon porumb ( opțional, ajută la o crema latte mai aspectuoasă  ) 
Un ceai aromat, ideal pentru diminetile de toamna.
Numar de portii
1-2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE