- Preparați ceaiul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Adăugați laptele de migdale peste ceai, piureul de dovleac, siropul de arțar, vanilia, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și un praf de sare.
- Încorporați amidonul și mixați toate ingredientele într-un blender pentru 1-2 minute, până când obțineți o băutură cremoasă.
- Serviți latte-ul cu un topping de frișcă și garnisiți cu scorțișoară.
Credit Foto: Thinkstock/getty images
Poza principala
- 1 pliculeț ceai Rooibos condimentat
- 115 ml lapte migdale
- 2 linguri piure dovleac
- 1 lingură sirop arțar
- 1/4 linguriță extract vanilie
- 1/8 linguriță scorțișoară
- 1/8 linguriță ghimbir
- 1 praf nucșoară
- 1/2 linguriță amidon porumb ( opțional, ajută la o crema latte mai aspectuoasă )
Un ceai aromat, ideal pentru diminetile de toamna.
Numar de portii
1-2
Facebook Comments
Adaugă comentariu