1. Scurge lintea. Rumenește baconul tăiat în fâșii, adaugă lintea, roșiile cubulețe, țelina apio tăiată mărunt.
2. Lasă pe foc cinci minute, apoi dă deoparte. Sărează și piperează după gust.
3. Între timp, curăță cepele roșii și opărește-le 2-3 minute în apă cu sare. Scoate-le miezul (pe care-l poți toca mărunt și adăuga în salata de linte) și umple-le cu amestecul de linte și legume.
4. Presară parmezan, pătrunjel verde tocat mărunt, stropește cu puțin ulei și dă tava cu cepele umplute la cuptorul încins pentru câteva minute. Servește ceapa rosie cu salata de linte imediat.
Poza principala
Galerie foto
1 cutie cu linte (în apă)
4 buc. ceapa rosie
150 g bacon
1-2 roşii
1 fir de ţelină apio
pătrunjel
parmezan
sare
piper
ulei
O combinatie neasteptata de ingrediente cu ceapa rosie si salata de linte, dar foarte gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu