1.Trece carnea de pui prin mașina de tocat. Separat, taie rondele partea albă de la ceapa verde și călește-o ușor în ulei.
2.Adaugă carnea și lasă pe foc să se înăbușe bine. Stinge treptat cu supa de legume și lasă să scadă bine. La fi nal, potrivește gustul de sare și aromatizează cu pătrunjelul tocat fin.
3.Curăţă ceapa roșie și scobește-o cu grijă, lăsându-i cel puţin 2-3 foi. Umple fi ecare roșie cu amestecul de carne. Pune deasupra rondele de ceapă verde și lasă câteva minute să se întrepătrundă aromele.
4.Sugestie : Carnea va căpăta un gust mai pregnant de ceapă dacă laşi cepele umplute câteva minute în cuptor.
Poza principala
Galerie foto
1 kg ceapa rosie
1 kg piept de pui
1 legătură de pătrunjel
1 ceşcuţă cu supă de legume
1 legătură de ceapă verde
ulei
sare
O rețetă fină, ideal de pregătit pentru o masă masă festivă.
Numar de portii
6
Calorii
345
Facebook Comments
Adaugă comentariu