Home » Mâncăruri » Ceapa umpluta cu cuscus
Mâncăruri

Ceapa umpluta cu cuscus

  1. Decojiți ceapa și tăiați un capac din aceasta, astfel încât ceapa să rămână în picioare.
  2. Cu un curățător de pepene, scoateți cele 3 straturi din interior, astfel încăt să formați niște cupe.
  3. Ceapa rămasă tocați-o mărunt.
  4. Ungeți cepele cu ulei și presărați sare.
  5. Așezați-le într-o tavă și coaceți ceapa în cuptorul preîncălzit la la 220 de grade pentru 35 de minute.
  6. Acoperiți cu o folie de aluminiu și coaceți pentru încă 10 minute.
  7. În acest timp, într-o tigaie căliți ceapa tocată, pentru aproximativ 4 minute.
  8. Adăugați usturoiul și lăsați-le să se aromatizeze pentru încă 2 minute.
  9. Adăugați varza kale, fasolea, smochinele, scorțișoara, sare și piper.
  10. Amestecați 2 minute , apoi adăugați supa de legume, cușcuș, fistic, coaja de lămâie și menta.
  11. Gătiți pentru 1-2 minute.
  12. Cu amestecul obținut umpleți fiecare ceapă și coaceți timp de 25 de minute.

 Credit Foto: Fotolia/ exclusive_design

Poza principala

ceapa_umpluta_cu_cuscus.jpg

  • 6 cepe roșii
  • 4 linguri ulei măsline
  • 1/2 linguriță sare
  • 2 căței usturoi
  • 1 mână frunze kale
  • 1 conservă fasole albă
  • 80 g curmale
  • 1/4 linguriță boia dulce
  • 1/4 linguriță scorțișoară
  • 250 ml supă legume
  • 125 g cușcuș
  • 60 g fistic tocat
  • 1linguriță coajă lămâie
  • 1 lingură mentă proaspătă
Ceapă roșie la cuptor, umplută numai cu ingrediente alese.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.