Home » Ceapa umpluta cu pui

Ceapa umpluta cu pui

1. Curata ceapa, taie capacelul de la codita si pastreaza-l, apoi scoate miezul. Pune cepele sa fiarba la aburi 7 minute apoi scoate-le pe un platou si lasa-le sa se racoreasca.

2. Toaca marunt miezul de ceapa si caleste-l în trei linguri cu ulei de masline, apoi adauga jumatate din baconul feliat foarte fin, iar când acesta s-a rumenit, pune si carnea de pui si amesteca. 

3. Dupa câteva minute stinge focul si adauga putin chimen macinat, un praf de piper si unul de sare, iar la sfârsit patrunjelul tocat marunt si jumatate din cantitatea de parmezan.

4. Cu acest amestec umple cepele, apoi presara parmezan, asaza si câteva bucatele de bacon. Acopera cu capacelele de ceapa si pune ceapa umpluta cu pui pe gratar în cuptorul deja încins pentru 10-15 minute.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Plăcintă cu ceapă

Poza principala

cepe_umplute_mici.jpg

8 cepe

200 g carne de pui tocata

40 g parmezan

50 g bacon

3 linguri cu ulei

patrunjel

chimen

piper

sare 

 

Ardei copti cu rosii

Vrei sa prepari o cina rapida si mai deosebita? Încearca aceasta reteta de ceapa umpluta, usoara si savuroasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE