1. Curata ceapa, taie capacelul de la codita si pastreaza-l, apoi scoate miezul. Pune cepele sa fiarba la aburi 7 minute apoi scoate-le pe un platou si lasa-le sa se racoreasca.
2. Toaca marunt miezul de ceapa si caleste-l în trei linguri cu ulei de masline, apoi adauga jumatate din baconul feliat foarte fin, iar când acesta s-a rumenit, pune si carnea de pui si amesteca.
3. Dupa câteva minute stinge focul si adauga putin chimen macinat, un praf de piper si unul de sare, iar la sfârsit patrunjelul tocat marunt si jumatate din cantitatea de parmezan.
4. Cu acest amestec umple cepele, apoi presara parmezan, asaza si câteva bucatele de bacon. Acopera cu capacelele de ceapa si pune ceapa umpluta cu pui pe gratar în cuptorul deja încins pentru 10-15 minute.
credit foto: Photoland/Profimedia
8 cepe
200 g carne de pui tocata
40 g parmezan
50 g bacon
3 linguri cu ulei
patrunjel
chimen
piper
sare
Adaugă comentariu