Nu știi să pregătești un desert de top? Nici nu este nevoie, această rețetă te salvează din orice situație. Cel mai rapid tiramisu la pahar!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 150 g smântână 48 % grăsime
- 4 linguri zahăr pudră
- 250 g mascarpone
- 1 linguriță esență de vanilie
- 3 linguri Marsala
- 250 ml espresso, la temperatura camerei
- 20 pișcoturi de șampanie
- cacao pudră, pentru decor
Modalitate de preparare:
- Într-un castron se combină smântâna cu 3 lingurițe de zahăr pudră și se mixează până câns se întărește.
- Se încorporează crema de mascarpone, esența de vanilie și 1 lingură de marsala.
- Combinați cafeaua cu restul de Marsala.
- Pregătiți pahare pentru servire și înmuiați 4 pișcoturi în amestecul de cafea, apoi așezați-le în pahar.
- Deasupra pișcoturilor turnați amestec de mascarpone.
- Repetați operațiunea până la epuizarea ingredientelor.
- Dați la rece pentru 20 de minute.
- Pudrați cu cacao înainte de servire.
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu