Amestecati sucurile de citrice cu ardeiul intr-un bol mare. Taiati somonul in 18 felii groase de 1cm. Puneti somonul in suc si lasati la marinat timp de o ora.
Adaugati fasolea intr-o oala cu apa care fierbe si lasati la fiert timp de 2-3 minute, apoi scurgeti si clatiti sub jet de apa rece. Stropiti-o apoi cu o lingura de ulei de masline.
Aranjati somonul scurs de marinata pe farfurii, apoi puneti fasolea si feliile de capsune.
Amestecati 3 linguri din sosul pentru marinata cu restul de ulei de masline. Adaugati arpagicul si zaharul pentru a indulci sosul.
Puneti sosul peste somon si fasolea verde. Garnisiti cu mazare si ierburi.
sucul de la 1 lamaie, 2 limes si 2 portocale
1 ardei iute, fara seminte si tocat fin
500g file de somon, intr-o bucata
300g fasole verde
4 linguri ulei de masline
18 capsune mici, taiate feliute
sare si piper negru proaspat macinat
1 lingura arpagic, tocat fin
putin zahar
mazare pentru a garnisi
Adaugă comentariu