1. Turnati sucurile de citrice intr-un vas. Taiati pestele in 16 bucati si marinati-le in suc pentru 4-6 ore, acoperind vasul.
2. Taiati chimenul dulce in felii subtiri si pastaile in bucati un pic mai mari. Puneti-le la marinat impreuna cu pestele, adaugand si o lingura de ulei de masline pentru a impiedica chimenul sa se oxideze. Aranjati legumele crude pe farfurii, impreuna cu somonul. Adaugati untisorul.
3. Luati 5 linguri din marinata si amestecati cu 2 linguri de ulei de maslne pentru a crea dressing-ul. Tunati-l peste ceviche si presarati frunze de marar. Serviti cu extra dressing alaturi.
sucul unei portocale
sucul a 2 lamai
sucul a 2 lime
500g file de somon
1 capatana de chimen dulce, curatat
100 g de pastai de mazare dulce
3 linguri de ulei de masline extravirgin
2 maini de untisor, cu radacinile taiate
cateva crengute de marar
Adaugă comentariu