1.Opărește dovlecelul în apă cu sare, după care taie-l cubuleţe și lasă-l la scurs.
2.Freacă gălbenușurile cu un praf de sare. Adaugă treptat făina și grișul. Amestecă energic până se desfac toate cocoloașele.
3.Încorporează albușurile bătute spumă cu sare. Adaugă măslinele tocate, gogoșarul murat tăiat cubuleţe și dovlecelul scurs.
4.Potrivește gustul acestui chec aperitiv cu sare și piper și toarnă compoziţia în două tăvi de chec unse și tapetate cu făină. Coace checul la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Poza principala
Galerie foto
6 ouă
2 linguri cu făină
4 linguri cu griş
100 g măsline fără sâmburi
2 gogoşari muraţi
1 dovlecel
sare
piper
Checul aperitiv îndesat cu măsline și gogoșari murați este un deliciu pentru toți ai casei, gustos și sățios în același timp.
Numar de portii
6
Calorii
325
Facebook Comments
Adaugă comentariu