Deserturi & băuturi

Chec cu banane si fulgi de cocos

  1. Tapetează cu hârtie de copt o formă de chec.
  2. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
  3. Cu o furculiță zdrobește bananele.
  4. Topește untul și apoi freacă-l cu zahărul tos.
  5. Încorporează bananele și ouăle.
  6. Adaugă făina și bicarbonatul.
  7. La final adaugă cireșele, esența de vanilie și nuca de cocos.
  8. Omogenizează ingredientele, apoi toarnă compoziția în forma tapetată.
  9. Coace checul aproximativ 50 minute.
  10. Lasă-l 10 minute să se odihnească înainte de a fi tăiat.

  Credit Foto: Fotolia/ mellevaroy

 

Poza principala

chec_cu_banane_si_cocos.jpg

  • 125 g unt
  • 4 banane
  • 150 g zahăr tos
  • 2 ouă
  • 175 g făină
  • 100 g fulgi cocos
  • 100 g cireșe deshidratate
  • 2 lingurițe praf de copt
  • jumătate linguriță bicarbonat
  • 1 linguriță esență vanilie 
Pregătește o gustare sănătoasă, ideală atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
Numar de portii
10
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE