- Tapetează cu hârtie de copt o formă de chec.
- Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
- Cu o furculiță zdrobește bananele.
- Topește untul și apoi freacă-l cu zahărul tos.
- Încorporează bananele și ouăle.
- Adaugă făina și bicarbonatul.
- La final adaugă cireșele, esența de vanilie și nuca de cocos.
- Omogenizează ingredientele, apoi toarnă compoziția în forma tapetată.
- Coace checul aproximativ 50 minute.
- Lasă-l 10 minute să se odihnească înainte de a fi tăiat.
Credit Foto: Fotolia/ mellevaroy
Poza principala
- 125 g unt
- 4 banane
- 150 g zahăr tos
- 2 ouă
- 175 g făină
- 100 g fulgi cocos
- 100 g cireșe deshidratate
- 2 lingurițe praf de copt
- jumătate linguriță bicarbonat
- 1 linguriță esență vanilie
Pregătește o gustare sănătoasă, ideală atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu