Se sparg ouale, intregi, si se adauga zaharul,se mixeaza putin.
Se adauga laptele, apoi uleiul si mai apoi faina cu bicarbonatul de sodiu.
Se toarna apoi aluatul in forma de chec, lasand putin aluat deoparte pentru a-l amesteca cu cacao si ness. Compozitia cu cacao si ness se toarna pe mijloc.
Se dau formele la cuptor pentru circa 40 de minute.
Primele 15-20 de minute la foc mai tare, dupa care se reduce la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar praf, se feliaza si se serveste.
Pofta Buna !
Se adauga laptele, apoi uleiul si mai apoi faina cu bicarbonatul de sodiu.
Se toarna apoi aluatul in forma de chec, lasand putin aluat deoparte pentru a-l amesteca cu cacao si ness. Compozitia cu cacao si ness se toarna pe mijloc.
Se dau formele la cuptor pentru circa 40 de minute.
Primele 15-20 de minute la foc mai tare, dupa care se reduce la foc potrivit.
Se pudreaza cu zahar praf, se feliaza si se serveste.
Pofta Buna !
* Se pot adauga dupa preferinte bucatele de nuca sau rahat.
2 oua
– 1 cana zahar
– o cana cu lapte
– o jumatate de cana cu ulei
– 2 cani faina, dar nu pline
– 3 lingurite bicarbonat de sodiu
– 3 linguri cacao
– 3 linguri ness
– 1 cana zahar
– o cana cu lapte
– o jumatate de cana cu ulei
– 2 cani faina, dar nu pline
– 3 lingurite bicarbonat de sodiu
– 3 linguri cacao
– 3 linguri ness
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu