1. Topește ciocolata împreună cu untul într-un vas la bain-marie.
2. Separat, bate ouăle cu zahărul până ce volumul lor se dublează sau chiar se triplează.
3. Adaugă amestecul de ciocolată și restul ingredientelor, lăsând laptele la final.
4. Tapetează o formă de copt cu hârtie pergament și dă checul cu ciocolata la cuptor pentru 35-40 de minute.
5. După ce ai scos tava din cuptor, unge checul cu ciocolata cu puțină apă de portocal și presară deasupra coajă de portocală glasată.
Poza principala
Galerie foto
180 g făină
3 ouă
150 g zahăr
150 g unt
100 g ciocolată neagră (de post) sau de casa
100 ml lapte bătut
100 g portocala glasată (confiată)
2 linguri cu cacao
1 lingură cu praf de copt
2-3 linguri cu apă de portocal
coajă de portocala glasata
sare
O combinație rafinată de ingrediente și un gust pe măsură cu chec de ciocolata si portocala.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu