1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Incalziti uleiul si untul intr-o tigaie si caliti ciupercile pana se evapora toata apa din ele. Asezonati.
2. Cerneti faina intr-un castron si adaugati piperul roz. Intr-un alt castron, amestecati ouale cu laptele batut. Adaugati lichidul peste ingredientele uscate si amestecati bine pana la omogenizare. Puneti biltongul, branza si ciupercile.
3. Ungeti cu unt o tava de chec. Turnati compozitia si coaceti pentru 30-40 de minute. Lasati sa se raceasca de tot inainte a scoate checul din tava. Serviti cu salata de rosii.
2 lingurite unt
2 lingurite ulei de masline
250 g ciuperci Portabellini, taiate
180 g faina
1/2 piper roz
3 oua
1/4 cana lapte batut
80 g biltong de vita, taiat
100 g branza gorgonzola
sare de mare si piper negru proaspat macinat
Adaugă comentariu