Deserturi & băuturi

Chec cu dovleac

Text
Chec cu dovleac
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
chec_cu_dovleac_img_2628.jpg

Ingrediente

200 g dovleac
200 g făină
175 g unt moale
3 ouă bătute
80 g cașcaval de oaie
50 g semințe de dovleac
2 linguri de smântână
1 plic praf de copt
sare
piper

Mod de preparare

Cureți semințele de dovleac de coajă și le prăjești, fără grăsime, timp de 2 minute.
Razi dovleacul fin și adaugi făina, untul moale, ouăle bătute, cașcavalul ras și smântâna, semințele prăjite, praful de copt, sare și piper. Amesteci totul bine și torni compoziția într-o formă de chec bine unsă cu unt. Coci checul la cuptor timp de 45 de minute. Scoți checul din tavă după ce s-a răcit.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE