1.Intr-un castron, freaca untul cu zaharul. Adauga apoi galbenusurile unul cate unul si laptele, amestecand energic.
2.Presara faina proaspat cernuta si bicarbonatul stins in putin lapte. Cand toate ingredientele s-au incorporat, adauga albusurile batute spuma, migdalele, stafidele si fructele confiate.
3.Compozitia astfel obtinuta toarn-o intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Lasa la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute.
4.Dupa ce s-a racit, pudreaza checul cu zahar si taie-l in felii mai goase. Daca nu vrei sa pudrezi checul poti sa-l imbraci in glazura de ciocolata.
Poza principala
Galerie foto
600 g faina
400 g zahar
100 g unt
1 pahar cu lapte
4 oua
100 g migdale
100 g stafide
200 g fructe confiate
1 lingurită cu bicarbonat
Cand nu ai prea mult timp la dispozitie, dar pofta de dulce trebuie potolita, prepara reteta de chec cu fructe confiate!
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu