Home » Chec cu mazare

Chec cu mazare

1. Într-un castron, cerne faina cu drojdia. Separat, bate ouale cu uleiul, laptele, un praf de sare și piper.

2. Amesteca apoi cele doua compozitii. Încorporeaza brânza rasa, mazarea și ierburile aromatice uscate.

3. Amesteca și toarna într-o tava de chec unsa cu ulei și tapetata cu faina sau hârtie de copt.

4. Coace 45-50 de minute. Lasa sa se raceasca în forma și abia apoi feliaza checul cu mazare.

 

TRUC. Pentru un aspect deosebit, adauga în compozitie o lingura cu roșii uscate tocate!

 

Supă fină de mazăre

Poza principala

colorise_017074_014_mica.jpg

300 g mazare congelata

180 g faina

7 g drojdie uscata

3 oua

100 g brânza telemea

100 ml ulei de masline

100 ml lapte

1 lingura ulei de floarea-soarelui

busuioc uscat

patrunjel

sare

piper

 

Paste cu mazare si sunca

O alegere înteleapta si apetisanta pentru o cina sau chiar pentru un antreu la masa de duminica.
Facebook Comments