1. Într-un castron, cerne faina cu drojdia. Separat, bate ouale cu uleiul, laptele, un praf de sare și piper.
2. Amesteca apoi cele doua compozitii. Încorporeaza brânza rasa, mazarea și ierburile aromatice uscate.
3. Amesteca și toarna într-o tava de chec unsa cu ulei și tapetata cu faina sau hârtie de copt.
4. Coace 45-50 de minute. Lasa sa se raceasca în forma și abia apoi feliaza checul cu mazare.
TRUC. Pentru un aspect deosebit, adauga în compozitie o lingura cu roșii uscate tocate!
Poza principala
Galerie foto
300 g mazare congelata
180 g faina
7 g drojdie uscata
3 oua
100 g brânza telemea
100 ml ulei de masline
100 ml lapte
1 lingura ulei de floarea-soarelui
busuioc uscat
patrunjel
sare
piper
O alegere înteleapta si apetisanta pentru o cina sau chiar pentru un antreu la masa de duminica.
Facebook Comments
Adaugă comentariu