- Ungeți cu unt și tapetați cu făină o tavă de chec, apoi preîncălziți cuptorul la 200 grade.
- Într-un castron mixați untul cu zahărul până când prinde o textură pufoasă.
- Încorporați pe rând ouăle și mixați până când sunt complet combinate.
- Adăugați pudra de cacao, vanilia, sarea, praful de copt și zucchini dați pe răzătoare.
- Încorporați făina și ciocolata ruptă în bucăți.
- Turnați aluatul în tava de copt și și coaceți pentru 50-60 de minute sau până când aluatul a crescut și trece testul cu scobitoarea.
- Nu confundați cu ciocolata topită dacă cumva rămân urme pe scobitoare.
- Lăsați checul să se răcească 10 minute înainte de a fi tăiat.
Credit Foto: Fotolia/ lilechka75
Poza principala
- 113 g unt
- 200 g zahăr tos
- 2 ouă
- 70 g cacao
- 1 linguriță extract vanilie
- un sfert linguriță sare
- 2 lingurițe praf de copt
- 300 g zucchini
- 170 g făină
- 90 g ciocolată
Vei fi surprins de aroma acestui chec ce are ca ingredient de baza dovlecelul zucchini.
Numar de portii
1 tava de chec
Facebook Comments
Adaugă comentariu