1. Amesteca toate ingredientele uscate, mai puțin cacaua. Separat, freaca untul cu zaharul, adauga apoi smântâna, galbenușurile și vanilia.
2. Bate spuma albușurile cu un praf de sare și încorporeaza-le în amestecul de ingrediente uscate, apoi în cel de unt, oua și galbenușuri.
3. Împarte compozitia în doua parți, iar într-una din ele, adauga cacaua cernuta. Toarna pe rând cele doua compoziții într-o tava de guguluf, iar la final, amesteca ușor cu un bețișor.
4. Coace acest chec in doua culori timp de 60 de minute ori pâna ce trece testul scobitorii. Taie numai dupa ce s-a racit.
Poza principala
Galerie foto
300 g faina
300 g zahar
150 g unt
150 ml smântâna
4 oua
2 pliculețe cu zahar vanilat
30 g cacao
1 vârf de cutit praf de copt
sare
Checul este oricând binevenit lânga o ceșcuța cu ceai sau cafea.
Numar de portii
10
Facebook Comments
Adaugă comentariu