Home » Chec fulguit

Chec fulguit

Freacă untul cu zahărul. Adaugă ouăle bătute spumă, sare și esenţa de rom. Încorporează făina și cacaua. Amestecă ușor, după care toarn-o în forma de chec, unsă și tapetată cu hârtie de copt. Coace-l la cuptor 40-45 de minute. După ce s-a răcorit, pune fulgi din ciocolată (rasă mai mare).

Poza principala

chec_fulguit_mica.jpg

100 g ciocolată
2 ouă
20 g cacao
125 g unt
125 g zahăr
200 g făină
1 linguriță cu praf de copt
1 fiolă esenţă de rom

Un desert delicios pe gustul celor mari şi mici.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE