1. Dizolvă drojdia în câteva linguri cu apă. Adaugă o lingură cu făină și un praf de sare.
2. Separat, cerne restul de făină și fă o adâncitură în mijloc. Pune amestecul de drojdie și restul de apă călduţă în care ai dizolvat mierea. Frământă toate aceste ingrediente, presărând cimbrul.
3. Aluatul astfel obţinut așază-l într-o tavă unsă cu margarină și tapetată cu făină. Lasă la crescut 15 minute.
4. Cu ajutorul unui cuţit, trasează deasupra mici crestături. Coace în cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
300 g făină
200 ml apă
1 linguriță cu miere
30 g drojdie
2 linguriţe cu cimbru uscat
1 linguriță cu margarină
sare
Un antreu gustos, aromat și sățios, ideal pentru zilele de post.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu