Home » Deserturi & băuturi » Chec îndesat
Deserturi & băuturi

Chec îndesat

1. Dizolvă drojdia în câteva linguri cu apă. Adaugă o lingură cu făină și un praf de sare.

2. Separat, cerne restul de făină și fă o adâncitură în mijloc. Pune amestecul de drojdie și restul de apă călduţă în care ai dizolvat mierea. Frământă toate aceste ingrediente, presărând cimbrul.

3. Aluatul astfel obţinut așază-l într-o tavă unsă cu margarină și tapetată cu făină. Lasă la crescut 15 minute.

4. Cu ajutorul unui cuţit, trasează deasupra mici crestături. Coace în cuptor, la foc moderat, aproximativ 30-40 de minute.

 

Plăcintă de post cu mere si nucă

Poza principala

chec_indesat_mic.jpg

300 g făină

200 ml apă

1 linguriță cu miere

30 g drojdie

2 linguriţe cu cimbru uscat

1 linguriță cu margarină

sare

 

Chifteluţe de post cu dovlecei

Un antreu gustos, aromat și sățios, ideal pentru zilele de post.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.