Home » Deserturi & băuturi » Chec la rece
Deserturi & băuturi

Chec la rece

1. Într-un castron, bate crema de brânză cu zahărul și mascarpone. Adaugă frișca bătută bine și gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic.

2. În compoziţia astfel obţinută, încorporează ciocolata, pișcoturile rupte în bucăţi și fructele deshidratate tocate mai mărunt.

3. Răstoarnă totul într-o formă de chec tapetată cu folie. Lasă la rece minimum trei ore, răstoarnă și îndepărtează folia.

4. Pentru decor, folosește ciocolată topită și o parte din fructele tocate.

 

Cheesecake la borcan

Poza principala

chec_mic.jpg

10 pişcoturi

150 g mix de fructe deshidratate

1 ciocolată neagră (de post)

250 g mascarpone

250 g frişcă

100 g cremă de brânză

10 linguri cu zahăr pudră

1 plic gelatină

 

Sorbet de mango

Un desert usor de pregatit, aratos si gustos, perfect pentru zilele cand nu mai vrei sa folosesti aragazul.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.