1. Într-un castron, bate crema de brânză cu zahărul și mascarpone. Adaugă frișca bătută bine și gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic.
2. În compoziţia astfel obţinută, încorporează ciocolata, pișcoturile rupte în bucăţi și fructele deshidratate tocate mai mărunt.
3. Răstoarnă totul într-o formă de chec tapetată cu folie. Lasă la rece minimum trei ore, răstoarnă și îndepărtează folia.
4. Pentru decor, folosește ciocolată topită și o parte din fructele tocate.
Poza principala
Galerie foto
10 pişcoturi
150 g mix de fructe deshidratate
1 ciocolată neagră (de post)
250 g mascarpone
250 g frişcă
100 g cremă de brânză
10 linguri cu zahăr pudră
1 plic gelatină
Un desert usor de pregatit, aratos si gustos, perfect pentru zilele cand nu mai vrei sa folosesti aragazul.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu