Home » Chec picant cu piept de pui

Chec picant cu piept de pui

1.Trece carnea de pui prin mașina de tocat împreună cu ceapa și pâinea înmuiată în lapte.
 
2.Adaugă ouăle, sare, usturoiul zdrobit și 2-3 linguri cu smântână, după care amestecă ușor.
 
3.Unge o formă de chec cu unt și tapeteaz-o cu pesmet. Toarnă ușor amestecul de carne.
 
4.Întinde deasupra restul de smântână și presară parmezan. Coace  acest chec picant cu piept de pui la cuptor aproximativ 40-50 de minute.
 
5.După ce s-a răcit puţin, întinde deasupra pasta de ardei.

Chec cu rosii uscate

Bilute din piept de pui si branza

Poza principala

chec_picant_cu_piept_de_pui_mica.jpg

500 g piept de pui
3 ouă
6 căței de usturoi
1 ceapă
200 g smântână
100 g parmezan
3 felii de pâine
100 ml lapte
1 lingură unt
2 linguri cu pesmet
4 linguri cu pastă de ardei
sare

Checul aperitiv cu piept de pui este perfect pentru un pranz in familie si chiar pentru a doua zi, la serviciu.
Numar de portii
6
Calorii
295
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE