1.Trece carnea de pui prin mașina de tocat împreună cu ceapa și pâinea înmuiată în lapte.
2.Adaugă ouăle, sare, usturoiul zdrobit și 2-3 linguri cu smântână, după care amestecă ușor.
3.Unge o formă de chec cu unt și tapeteaz-o cu pesmet. Toarnă ușor amestecul de carne.
4.Întinde deasupra restul de smântână și presară parmezan. Coace acest chec picant cu piept de pui la cuptor aproximativ 40-50 de minute.
5.După ce s-a răcit puţin, întinde deasupra pasta de ardei.
Poza principala
Galerie foto
500 g piept de pui
3 ouă
6 căței de usturoi
1 ceapă
200 g smântână
100 g parmezan
3 felii de pâine
100 ml lapte
1 lingură unt
2 linguri cu pesmet
4 linguri cu pastă de ardei
sare
Checul aperitiv cu piept de pui este perfect pentru un pranz in familie si chiar pentru a doua zi, la serviciu.
Numar de portii
6
Calorii
295
Facebook Comments
Adaugă comentariu