Chec rapid

1.Freacă gălbenușurile cu uleiul, apa, zahărul vanilinat și jumătate din cantitatea de zahăr.

2.Separat, bate albușurile cu sare și apoi încorporează restul de zahăr.

3.Toarnă crema de gălbenușuri peste spuma de albușuri, amestecând cu mișcări de sus în jos, apoi încorporează făina amestecată cu praful de copt.

4.Toarnă ¾ din compoziție în tava rotundă, de guguluf, tapetată cu hârtie de copt. În compoziția rămasă adaugă cacaua cernută și toarnă deasupra compoziției albe, amestecând ușor cu coada unei lingurițe (să capete aspectul marmorat).

5.Dă la cuptor, la foc potrivit, și încearcă cu scobitoarea-test înainte de a scoate checul rapid din cuptor.

credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

chec_rapid_mi.jpg

 

6 ouă

6 linguri cu ulei

12 linguri cu apă fiartă

2-3 plicuri zu zahăr vanilinat

2 căni cu zahăr

2 căni cu făină

1 pliculeț cu praf de copt

1-2 linguri cu cacao

sare

Pentru cafeaua de dimineață ori pentru o mică gustare, rețeta de chec rapid este binevenită și numai bună de încercat.
Numar de portii
10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE