1.Freacă gălbenușurile cu uleiul, apa, zahărul vanilinat și jumătate din cantitatea de zahăr.
2.Separat, bate albușurile cu sare și apoi încorporează restul de zahăr.
3.Toarnă crema de gălbenușuri peste spuma de albușuri, amestecând cu mișcări de sus în jos, apoi încorporează făina amestecată cu praful de copt.
4.Toarnă ¾ din compoziție în tava rotundă, de guguluf, tapetată cu hârtie de copt. În compoziția rămasă adaugă cacaua cernută și toarnă deasupra compoziției albe, amestecând ușor cu coada unei lingurițe (să capete aspectul marmorat).
5.Dă la cuptor, la foc potrivit, și încearcă cu scobitoarea-test înainte de a scoate checul rapid din cuptor.
credit foto: Guliver/Thinckstock
6 ouă
6 linguri cu ulei
12 linguri cu apă fiartă
2-3 plicuri zu zahăr vanilinat
2 căni cu zahăr
2 căni cu făină
1 pliculeț cu praf de copt
1-2 linguri cu cacao
sare
Adaugă comentariu