Aperitive, salate, sosuri

Chec sărat cu dovlecel

1.Taie cubulețe dovlecelul și ardeiul, feliază roșiile uscate.

2.Într-un castron, amestecă făina cernută cu praful de copt și paprika (opțional) și separat ouăle cu uleiul și apa.

3.Combină cele două amestecuri, adaugă legumele, sărează și presară cimbru după gust.

4.Toarnă compoziția de chec într-o formă unsă și tapetată cu hârtie de copt și înfige ici și colo cubulețele de brânză.

5.Dă la cuptor pentru 45-50 de minute sau până scobitoarea test iese curată din compoziție. Lasă să se răcorească 10-15 minute și abia apoi feliază.

credit foto: © M.studio – Fotolia.com

 

Chec cu masline si branza

Poza principala

chec_sarat_fotolia_50409696_subscription_xxl.jpg_c_m.studio_-_fotolia.com_mica.jpg

180 g făină

1 ½ linguriță cu praf de copt

½ dovlecel mic

½ ardei gras

1-2 roșii uscate

3 ouă

80 ml ulei de măsline

80 g brânză Cheddar

50 g masline tocate

2 linguri cu apă

1 crenguță cu cimbru

1 linguriță cu sare

Rețeta este perfectă pentru gustarea de dimineață, dar și ca antreu pentru o masă în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE