1.Taie cubulețe dovlecelul și ardeiul, feliază roșiile uscate.
2.Într-un castron, amestecă făina cernută cu praful de copt și paprika (opțional) și separat ouăle cu uleiul și apa.
3.Combină cele două amestecuri, adaugă legumele, sărează și presară cimbru după gust.
4.Toarnă compoziția de chec într-o formă unsă și tapetată cu hârtie de copt și înfige ici și colo cubulețele de brânză.
5.Dă la cuptor pentru 45-50 de minute sau până scobitoarea test iese curată din compoziție. Lasă să se răcorească 10-15 minute și abia apoi feliază.
credit foto: © M.studio – Fotolia.com
180 g făină
1 ½ linguriță cu praf de copt
½ dovlecel mic
½ ardei gras
1-2 roșii uscate
3 ouă
80 ml ulei de măsline
80 g brânză Cheddar
50 g masline tocate
2 linguri cu apă
1 crenguță cu cimbru
1 linguriță cu sare
Adaugă comentariu