- Într-un blender de mare viteză adăugați migdalele împreună cu zahărul și cele 5 linguri de unt.
- Pulsați până când obțineți o compoziție fină.
- Într-o tavă cu pereți detașabili turnați compoziția obținută și aplatizați ușor cu o spatulă.
- Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute.
- În acest timp pregătiți crema amestecând brânza cu laptele condesant, adăugând pe rând vanilia, pudra de ceai verde și ouăle unul câte unul, amestecând după fiecare.
- Adăugați umplutura peste blat și așezați tava într-o altă tavă mai mare.
- Coaceți în bain marie în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 45 de minute.
- Lăsați să se răcească și introduceți tortul la rece pentru 2-3 ore.
- Decorați cu fulgi de cocos și ciocolată albă răzuită.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
Pentru blat:
- 2 căni migdale
- 5 linguri cu zahăr
- 5 linguri cu unt
Umplutura:
- 700 g cremă de brânză
- 400 ml lapte condensat
- 3 ouă ecologice
- 2 linguri pudră ceai verde
- 2 fiole esență vanilie
Decor:
- fulgi de cocos
- 100 g ciocolată albă
Blat crocant de migdale și cremă de brânză cu pudră de ceai verde. Un cheesecake aromat.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments
Adaugă comentariu