Home » Cheesecake cu ceai verde

Cheesecake cu ceai verde

  1. Într-un blender de mare viteză adăugați migdalele împreună cu zahărul și cele 5 linguri de unt.
  2. Pulsați până când obțineți o compoziție fină.
  3. Într-o tavă cu pereți detașabili turnați compoziția obținută și aplatizați ușor cu o spatulă.
  4. Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 15 minute.
  5. În acest timp pregătiți crema amestecând  brânza cu laptele condesant, adăugând pe rând vanilia, pudra de ceai verde și ouăle unul câte unul, amestecând după fiecare.
  6. Adăugați umplutura peste blat și așezați tava într-o altă tavă mai mare.
  7. Coaceți în bain marie în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 45 de minute.
  8. Lăsați să se răcească și introduceți tortul la rece pentru 2-3 ore.
  9. Decorați cu fulgi de cocos și ciocolată albă răzuită.

 Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

cheesecake_cu_ceai_verde.jpg

Pentru blat:

  • 2 căni migdale
  • 5 linguri cu zahăr
  • 5 linguri cu unt

 Umplutura:

  • 700 g cremă de brânză
  • 400 ml lapte condensat
  • 3 ouă ecologice
  • 2 linguri pudră ceai verde
  • 2 fiole esență vanilie

 Decor: 

  • fulgi de cocos
  • 100 g ciocolată albă
Blat crocant de migdale și cremă de brânză cu pudră de ceai verde. Un cheesecake aromat.
Numar de portii
10-12
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.