Preincalziti cuptorul la 150 de grade. Ungeti o tava cu pereti detasabili cu unt.
1. Zdrobiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit. Presati compozitia pe baza tavii si pe margini. Dati la frigider.
2. Incalziti ciocolata si frisca la Bain-Marie, pana ce ciocolata se topeste.
3. Amestecati nucile cu putin din compozitia de ciocolata si intindeti-le peste baza de biscuiti.
4. Mixati ouale cu zaharul pana se umfla. Adaugati crema de branza si mixati iar. Turnati intreaga compozitie in tava. Turnati acum si compozitia de ciocolata si, folosindu-va de o furculita, faceti cerculete in compozitie, ca in checurile de pe vremuri.
5. Coaceti cheseecake-ul cu ciocolata si nuci pentru 1 ora sau pana cand este gata. Lasati prajitura de ciocolata sa se raceasca inainte de a o servi.
Crusta:
200 g biscuiti digestivi
50 g unt, topit
Umplutura:
150 g ciocolata neagra, rupta bucatele
250 ml frisca
100 g nuci, tocate
2 oua
100 g zahar
500 g crema de branza
Adaugă comentariu