Cine nu iubește cireșele? Le va iubi acum, cu acest desert!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: mediu
Porții: 6-8
Ingrediente:
- 12 biscuiți digestivi, sfărâmați
- 50 g unt topit
- 50 g zahăr
- 300 g cremă de brânză
- 2 ouă
- 50 g zahăr
- 400 g cireșe
Modalitate de preparare:
- Se încălzește cuptorul la 180 ° C .
- Se combină biscuiții sfărâmați cu untul topit și zahărul, apoi se tapetează o formă de tort cu pereți detașabili, cu diametrul de 20 cm.
- Introduceți vasul la frigider.
- Amestecați brânza, ouăle și zahărul până se omogenizează, se toarnă peste blat și se coace timp de 30 minute.
- Se răcește timp de 30 min.
- Cireșele se trag la tigaie câteva minute, aproximativ 6-8 min, se lasă la răcit și se adaugă peste tort.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu