1. Ungeti cu ulei o tava rotunda de 20 cm.
2. Puneti branza, ouale, zaharul pudra si sucul de lamaie intr-un blender si amestecati pana ce compozitia se omogenizeaza. Aveti grija sa nu se taie, insa.
3. Turnati amestecul in tava pregatita si coaceti intr-un cuptor preincalzit timp de 35-40 minute. Luati amestecul din cuptor si lasati-l la racit.
4. Odata ce s-a racit, presarati pulpa de granadilla peste prajitura. Puneti totul la racit inainte de a o servi.
Poza principala
Galerie foto
200 g branza ricotta
500 g branza de vaci lipsita de grasime
3 oua
200 g zahar pudra
15 ml suc de lamaie
100 ml pulpa de granadilla
Pentru aceasta reteta, coca nu trebuie sa va dea batai de cap. Amestecati ingredientele cu un mixer sau blender, turnati amestecul intr-o tava si puneti-l la copt. Puteti inlocui granadilla cu rodii.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu