Preincalziti cuptorul la 150 de grade. Amestecati gemul de capsune cu apa fierbine pana la omogenizare. Inmuiati fiecare piscot in amestecul de gem de capsune si asezati-i la baza tavii.
Amestecati branza cottage cu iaurtul de capsune, apoi adaugati zaharul si mixati. Cerneti faina, apoi bateti ouale si adaugati-le. Amestecati bine. Turnati peste piscoturi. Coaceti pentru 30 de minute si scoateti din cuptor, apoi lasati sa se raceasca la temperatura camerei.
Amestecati branza cottage si capsunele pisate pana se omogenizeaza. Puneti gelatina si apa rece, amestecati si lasati deoparte pentru 5 minute.
Choux-uri cu ciocolata si iaurt
Bateti frisca si zaharul si adaugati-le peste compozitia cu gelatina.
Cand cheesecake de la cuptor s-a racit, turnati crema pe deasupra si dati la frigider peste noapte. Serviti cu frisca si capsune proaspete.
Stratul de jos:
125 g gem de capsune
60 ml apa fierbinte
500 g piscoturi
Stratul din mijloc:
200 g branza cottage
250 ml iaurt de capsune
125 g zahar
30 g faina
2 oua
Stratul de deasupra:
200 g branza cottage
250 g capsune proaspete, spalate si pisate usor
15 ml gelatina
50 ml apa rece
250 ml frisca lichida
125 g zahar
Adaugă comentariu