1.Preincalziti cuptorul la 160°.
2.Sfaramitati biscuitii, apoi amestecati cu migdalele si untul topit.
3.Puneti compozitia intr-o tava de tarta de 20 cm, apasand marginile cat puteti. Puneti amestecul la frigider.
4.Bateti crema de branza pana ce devine omogena. Adaugati zaharul, scortisoara, ouale, iaurtul, faina, sarea de lamaie si sucul de lamaie, avand grija ca fiecare ingredient sa fie bine amestecat inainte de a-l adauga pe urmatorul.
5.Turnati compozitia in tava deja pregatita si coaceti timp de 40-50 de minute. Lasati-o apoi sa se raceasca in tava.
6.Pentu a servi acest cheesecake cu iaurt, turnati frisca, semintele de rodie si putina scortisoara.
50 g biscuiti digestivi
50 g migdale
50 g unt topit
250 g crema de branza
1/3 cana zahar pudra
½ lingurita scortisoara
2 oua
250 ml iaurt simplu
3 linguri faina
sare de lamaie
1 lingura suc de lamaie
Pentru servire:
125 ml frisca
seminte de rodie
scortisoara
Comentariu