Cheesecake cu zmeura

1. Bate albușurile spumă cu zahărul. Adaugă gălbenușurile unul câte unul.
2. Toarnă untul (margarina) topit și răcit puţin. Amestecă bine, apoi pune brânza sfărâmată, smântâna, coaja rasă de lămâie și praful de copt.
3. Adaugă făină până obţii o compoziţie ca o smântână groasă. Unge o tavă sau formă de tartă cu ulei, tapeteaz-o cu făină și toarnă în ea compoziţia. pune zmeura din loc în loc și dă la cuptor aproximativ 35-40 de minute.
credit foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

cheescake_505288177_mica.jpg

500 g brânză de vaci
4 ouă
150 g zahăr pudră
125 g smântână
½ pachet cu unt/margarină
½ pachet cu praf de copt
1 lămâie
făină cât cuprinde
zmeură

Îți place umplutura de brânză, dar nu ai vrea atât de mult aluat. Încearcă atunci rețeta de cheesecake cu zmeură!
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE