Cheesecake de ciocolată

1.Pentru blat, zdrobeşte biscuiţii într-un blender şi adaugă untul topit. Răstoarnă compoziţia într-o formă de tort şi presează bine.
 
2.Bate crema de brânză cu zahărul, smântâna şi esenţa de vanilie. Treptat, încorporează crema în ciocolata topită şi puţin răcorită.
 
3.Amestecă bine şi toarnă peste blatul de biscuiţi, nivelează şi dă la la frigider cel puţin 4 ore sau, cel mai bine, peste noapte.
 
4.Înainte de a tăia prăjitura, pudreaz-o cu cacao cernută fin.

Poza principala

cheesecake_de_ciocolata_mica.jpg

500 g cremă de brânză
300 g ciocolată
125 g biscuiti digestivi
60 g unt
175 g zahăr pudră
150 ml smantana vegetala
1 linguriță cu vanilie
cacao

O reţetă cu gust incredibil de ciocolată fină!
Numar de portii
8
Calorii
500
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE