1. Zdrobește biscuiții în blender și adaugă untul. Amestecă bine și pune câte 1-2 linguri în câte un borcănel uscat. Presează bine și dă la rece.
2. Bate mascarpone cu o furculiță până devine spumos și încorporează crema de brânză foarte bine scursă. Pune în fiecare borcănel 2-3 linguri și dă din nou la rece.
3. Pune cireșele curățate de sâmburi pe foc împreună cu zahărul. Amestecă și lasă până se leagă un sirop potrivit de gros. Dă deoparte, aromatizează după gust și lasă să se răcească.
4. Pune 2-3 linguri cu sos în fiecare borcănel, acoperă cu un capac și dă la rece. Nu-ți rămâne decât să le iei la serviciu și să te răsfeți împreună cu colegele.
100 g biscuiți digestivi
1-2 linguri cu unt topit
200 ml mascarpone
100 g cremă de brânză
Pentru sos:
500 g cireșe
2-3 linguri cu zahăr
esență de vanilie
Adaugă comentariu