1. Gratineaza morcovul si ridichile. Pune otetul si zaharul intr-o oala mica si lasa-le la clocotit pana se dizolva zaharul. Adauga ridichile si morcovul, amesteca si da deoparte
2. Amesteca sucul de lime si maioneza si intinde intr-un strat gros pe chifle. Pune pui tocat marunt din belsug si amestecul gratinat de morcov si ridichi. Adauga frunze de menta si coriandru, inchide chiflele si serveste.
Poza principala
Piept de pui taiat marunt de la rotiserie
4 chifle sectionate
2 morcovi
6 ridichi
Un sfert de cana de otet de vin
O lingura de zahar alb
2 lingurite de suc de lime
Un sfert de cana de maioneza
30g de coriandru
30g menta
Un aperitiv consistent care se prepara repede cu pui de la rotiserie. Fara bataie de cap poti obtine chifle savuroase pentru musafirii tai neanuntati.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu