1.Amestecă uleiul cu apa, laptele și sarea într-un vas cu gura mai largă și pune pe foc. Când e pe cale să dea în clocot, dă vasul deoparte și pune dintr-o dată făina de tapioca și usturoiul. Amestecă foarte bine până compoziția devine fină și spumoasă. Lasă să se odihnească 10-15 minute.
2.Pune apoi parmezanul și ouăle și amestecă temeinic. Umple formele de minibrioșe neunse și coace chiflele braziliene cu parmezan 15-20 de minute.
Poza principala
Galerie foto
125 ml ulei de măsline sau unt
240 g făină de tapioca
80 ml apă
80 ml lapte sau lapte de soia
1 linguriță cu sare
2 lingurițe cu usturoi zdrobit
2 ouă bătute
60 g parmezan ras
Surprize pufoase și aromate pentru micul-dejun!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu