Home » Chifle cu carne

Chifle cu carne

1. Pregătește aluatul de pâine. Acoperă cu un prosop și lasă să crească. 

2. Spală morcovul și țelina, curăță ceapa. Spală pătrunjelul și scurge de apă. Toacă toate legumele. 

3. Scoate carnea din cârnați. Încinge ulei într-o tigaie și călește carnea. 

4. Adaugă legumele tocate și pătrunjelul. Înăbușe în vin, sărează și piperează. Pune amestecul într-un bol și lasă să se răcorească. 

5. Împarte aluatul în 16 porții. Umple fiecare chiflă formată cu amestec de carne. 

6. Așază chiflele cu carne într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Încălzește cuptorul la 

180 °C și coace 30 minute până se auresc. La mijlocul timpului de coacere, presară chiflele cu brânză rasă.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sugestie: Încearcă pentru chifle o rețetă de aluat pufos: 300 ml apă, 500 grame făină, 10 grame zahăr, 20 grame sare, 10 grame drojdie proaspătă, 100 ml ulei. Amestecă toate ingredientele și lasă la crescut 30 de minute.

 

Clătite cu carne afumată de pui

Poza principala

chifle_mici.jpg

Aluat de pâine

1 morcov

2 tije de țelină

1 ceapă

2 cârnați proaspeți (sau 200 g carne tocată)

Ulei vegetal

100 ml vin roșu

120 g brânză Gouda

Pătrunjel proaspăt

Sare, piper măcinat

 

Perișoare de curcan în sos alb

Aceste pâinici, chifle cu carne delicioase pot fi savurate la orice masă din zi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE