Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati pestele, cartofii, ceapa, usturoiul, coriandrul si busuiocul. Adaugati oul si faina si mixati bine. Potriviti de sare si piper. Impartiti amestecul in 6 chiftele mari si egale apoi aplatizati-le putin.
Pentru crusta:
Dati fiecare chiftea prin ou, apoi prin faina si prin firimiturile de paine. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti chiftelele pentru 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Dati-le la cuptor pentru 10 minute sau pana cand sunteti siguri ca sunt gata. Serviti-le calde cu ceapa murata si chutney de rosii.
400 g peste alb, taiat
3 cartofi, fierti si zdrobiti
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, tocati
o mana de coriandru, tocat
o mana de busuioc, tocat
1 galbenus de ou
85 g faina
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru crusta:
2 oua, batute
140 g faina
150 g firimituri de paine
60 ml ulei de masline
200 g ceapa murata
200 ml chutney de rosii
Adaugă comentariu