Dacă îți plac preparatele vegetariene, această rețetă cu siguranță te va ajuta.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 35 chiftele mici
Ingrediente:
- 700 g conopidă, rasă fin cu un procesor de alimente
- 150 g morcov dat pe răzătoare
- 5 ouă
- 65 g făină de migdale
- 2 fire ceapă verde, fin tocate
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1 linguriță pătrunjel tocat
- 1 linguriță coriandru tocat
- sare și piper
- 2-4 lingurițe ulei de cocos pentru prăjit
Modalitate de preparare:
- Combinați toate ingredientele într-un bol, cu excepția uleiului de cocos.
- Adăugați două lingurițe de ulei de cocos într-o tigaie.
- Folosind o măsură de înghețată, luați compoziție și formați chiftelele.
- Prăjiți-le la foc mediu, având grijă ca în tigaie să nu se atingă între ele.
- Gătiți câteva minute pe fiecare parte, până devin rumene.
- Scoateți chiftelele pe prosoape de hârtie absorbantă.
- Continuați până la epuizarea compoziției, mai adăugând ulei de cocos în tigaie când este cazul.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu