Chiftele de legume

1. Curăţă dovleceii și dă-i pe răzătoarea mare, adaugă sare și lasă-i cinci minute.

2. Pune mazărea la fiert în apă cu sare. Stoarce de apă dovleceii rași și amestecă- i cu cașcavalul ras, ouăle și făina.

3. Adaugă mărarul, mazărea și pesmetul, potrivește de sare și piper. Amestecă din nou, apoi modelează chiftele plate mai măricele.

4. Prăjește chiftelele în baie de ulei încins, câte două minute pe fiecare parte sau până ce se auresc. Scoate-le pe hârtie absorbantă.

 

TRUC. De ce trebuie să fie uleiul foarte încins? Ca tot ceea ce prăjești să nu se îmbibe de grăsime: uleiul fiind încins, se creează imediat o crustă.

credit foto: © azurita – Fotolia.com

 

Chifteluțe de pui și brânză

Poza principala

chiftele_de_legume_fotolia_49284850_subscription_xxl-c_azurita_-_fotolia.com_mica.jpg

4 dovlecei potriviţi

100 g caşcaval

3 linguri cu făină

2 linguri cu pesmet

2 ouă

1 ceşcuţă cu mazăre congelată

marar

piper

sare

ulei pentru prăjit

 

Chifteluțe de morcovi

Se prepară rapid din dovlecei si mazăre si sunt foarte gustoase.
Numar de portii
4
Calorii
320
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE