1.Spală peștele, toacă-l mărunt sau dă-l prin mașina de tocat. Dă pe răzătoare morcovul și cartofi i, scurge-i bine. Și cașcavalul dă-l tot pe răzătoare.
2.Taie ardeiul mărunt. Călește în ulei ceapa tăiată fi n. Amestecă toate ingredientele și adaugă verdeaţa, usturoiul (dacă îţi place), ouăle, iar la final, potrivește de sare. Modelează chifteluţele cu mâna și dă-le prin făină.
3.Prăjește în ulei încins, la foc mediu.
credit foto: © senicphoto – Fotolia.com
Sugestie. Pregătește o salată mare, verde și sănătoasă pentru delicioasele chifteluţe!
Poza principala
Galerie foto
2 fileuri de macrou (sau ce pește îţi place)
50 g cașcaval
100 g făină
1 ceapă
1 ardei roșu
1 morcov
2 ouă
2 cartofi mici
usturoi
verdeaţă
sare
piper
Usor de pregatit si fragede, chiftelutele de peste cu cascaval sunt ideale pentru cina in familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu