Chiftele de pui si curmale

  1. Tocați pieptul de pui la robotul de bucătărie.
  2. Într-un castron amestecați carnea tocată împreună cu usturoiul tocat, ghimbirul ras și oul bătut.
  3. Condimentați cu sare și piper după gust.
  4. Amestecați toate ingredientele.
  5. Adăugați pesmet până când obțineți o compoziție densă.
  6. Din amestecul obținut formați bile iar in centrul fiecăreia adăugați câte jumătate de curmală.
  7. Modelați chiftelele pentru a obține o formă rotundă.
  8. Tăvăliți chiftelele prin semințe de susan.
  9. Prăjiți-le într-o tigaie cu mult ulei.
  10. Scoateți-le pe un prosopp de hărtie pentru a elimina excesul de ulei. 
  11. Serviți cu sos de soia. 

 Credit Foto: Fotolia/ grigvovan

Poza principala

chiftele_de_pui_si_curmale.jpg

  • 300 g piept pui
  • 10 curmale 
  • 1 ou
  • 2 căței usturoi
  • 1 linguriță ghimbir proaspăt 
  • pesmet
  • semințe susan
  • sare 
  • piper cayenne
  • ulei măsline
  • sos soia
Biluțe de pui cu surprize dulci, un preparat ideal pentru petreceri.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE