- Tocați pieptul de pui la robotul de bucătărie.
- Într-un castron amestecați carnea tocată împreună cu usturoiul tocat, ghimbirul ras și oul bătut.
- Condimentați cu sare și piper după gust.
- Amestecați toate ingredientele.
- Adăugați pesmet până când obțineți o compoziție densă.
- Din amestecul obținut formați bile iar in centrul fiecăreia adăugați câte jumătate de curmală.
- Modelați chiftelele pentru a obține o formă rotundă.
- Tăvăliți chiftelele prin semințe de susan.
- Prăjiți-le într-o tigaie cu mult ulei.
- Scoateți-le pe un prosopp de hărtie pentru a elimina excesul de ulei.
- Serviți cu sos de soia.
Credit Foto: Fotolia/ grigvovan
Poza principala
- 300 g piept pui
- 10 curmale
- 1 ou
- 2 căței usturoi
- 1 linguriță ghimbir proaspăt
- pesmet
- semințe susan
- sare
- piper cayenne
- ulei măsline
- sos soia
Biluțe de pui cu surprize dulci, un preparat ideal pentru petreceri.
Numar de portii
4-5
Facebook Comments
Adaugă comentariu