Home » Chiftele din cartofi

Chiftele din cartofi

1. Spala cartofii și pune-i la fiert în apa cu sare. Dupa ce s-au racorit, curata-i și da-i pe razatoare sau zdrobește-i cu furculita.

2. Adauga brânza telemea rasa, ouale batute cu sare și piper, ceapa tocata fin, usturoiul zdrobit și patru linguri cu faina. Amesteca toate aceste ingrediente.

3. Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza chiftele, tavalește-le prin faina și rumenește-le în ulei încins pe ambele parti. Scoate-le pe hârtie absorbanta pentru a îndeparta surplusul de grasime și servește-le fierbinti. Sunt la fel de bune reci.

 

Pancakes de cartofi cu piure de urzici

Poza principala

chiftele_cartofi_mica.jpg

500 g cartofi

200 g brânza telemea

2 oua

150 g faina

1 ceapa

2 caței de usturoi

sare

piper

 

Salata cu chiftele de peste

Sațioase și ușor de preparat, chiftelele din cartofi merita încercate!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE