1. Spala cartofii și pune-i la fiert în apa cu sare. Dupa ce s-au racorit, curata-i și da-i pe razatoare sau zdrobește-i cu furculita.
2. Adauga brânza telemea rasa, ouale batute cu sare și piper, ceapa tocata fin, usturoiul zdrobit și patru linguri cu faina. Amesteca toate aceste ingrediente.
3. Din compozitia astfel obtinuta, modeleaza chiftele, tavalește-le prin faina și rumenește-le în ulei încins pe ambele parti. Scoate-le pe hârtie absorbanta pentru a îndeparta surplusul de grasime și servește-le fierbinti. Sunt la fel de bune reci.
Poza principala
Galerie foto
500 g cartofi
200 g brânza telemea
2 oua
150 g faina
1 ceapa
2 caței de usturoi
sare
piper
Sațioase și ușor de preparat, chiftelele din cartofi merita încercate!
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu